Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с палене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с палене

Здравейте колеги
    Знам , че някой ще ми кажат, че има подобни теми, но все пак да питам.Вчера сутринта , колата не искаше да запали въпреки, че имаше ток, бензин и газ.Проблемът е, че като въртях не даваше никакви признаци да опита да запали, а на таблото ключето с надпис ''code'' не угасва.Питах ключар, но той каза, че проблема е от електрониката

Искам да попитам за читав сервиз в Бургас.Най-близо ми е сервиз "Алфа" под София Франс Ауто

Махни клемите на акумулатора за 20-30 мин. и стискай палци.Може да минеш и без сервиз.Късмет
    Alfa Romeo 145 1.3 boxer 90hp 95г. - ex
    Alfa Romeo 147 1.9 m-jet 150 hp 05г. - еx

Comment

Първоначално публикувано от exorsist Покажи съобщение
      Здравейте колеги
      Знам , че някой ще ми кажат, че има подобни теми, но все пак да питам.Вчера сутринта , колата не искаше да запали въпреки, че имаше ток, бензин и газ.Проблемът е, че като въртях не даваше никакви признаци да опита да запали, а на таблото ключето с надпис ''code'' не угасва.Питах ключар, но той каза, че проблема е от електрониката

Искам да попитам за читав сервиз в Бургас.Най-близо ми е сервиз "Алфа" под София Франс Ауто
      Проблем с имобилайзера вероятно. Има теми, в които е описано какво се сваля и почиства. При късмет ще се оправиш, ако нямаш може да ти трябва човек да го премахне софтуерно, но си струва пари. Успех!
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Засега махането на клемите на акумулатора не помогна. Явно ще се ходи на доктор

Comment

Първоначално публикувано от exorsist Покажи съобщение
          Засега махането на клемите на акумулатора не помогна. Явно ще се ходи на доктор
          И аз се чудя защо продължавам, но все пак ще ти дам теми за размисъл:
          http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E0%E9%E7%E5%F0
          http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E0%E9%E7%E5%F0
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Working...
          X